Endavant Almenara
Endavant Almenara

VILLARREAL CF

L’acte de presentació s’ha celebrat aquest migdia en l’Ajuntament d’Almenara

Almenara serà la nova protagonista de Endavant Província durant el partit de Lliga que el Villarreal disputarà diumenge que ve davant el Málaga (El Madrigal, 19.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló, continua amb el seu reeixit recorregut i el seu nou objectiu –l’últim de la temporada– és promocionar la localitat de la Plana Baixa.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest migdia en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara i ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i de l’alcalde de la localitat, Vicent Gil.

Així, la localitat castellonenca aprofitarà el partit de lliga per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. A més, fora de l’estadi El Madrigal s’instal·laran carpes en les quals es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics del lloc. En el descans del partit s’emetrà un espot en el vídeo marcador i durant tota la setmana estarà en la web del Villarreal Cf.

Fins al moment les localitats promocionades per la iniciativa Endavant Província han sigut Vinaròs, Onda, Penyíscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Orpesa i Torreblanca.

Compartir.