Emery: “Volem centrar-nos en el partit del Celta”
Emery: “Volem centrar-nos en el partit del Celta”
||||||

El preparador basc destaca la importància d’anar partit a partit i de sumar davant el Celta

El tècnic del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al matx davant el Celta de Vigo, que tindrà lloc demà, dissabte 20 de novembre, a les 14.00 hores en Balaídos. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions de l’entrenador d’Hondarribia:

Tornada dels internacionals

“Els internacionals han anat incorporant-se després dels seus partits, uns jugant més i altres menys, però en bona dinàmica i preparem el partit amb ells. Els que s’han quedat ací han completat bons entrenaments. Ahir ja vam fer una sessió de recuperació i readaptació. Ara, tots han de canviar el xip i posar-se la samarreta del Villarreal”.

Partit a partit

“La necessitat de guanyar està en tots els partits i volem centrar-nos en el pròxim. El Celta està jugant molt bé, superior al que diu la classificació, amb una personalitat molt marcada que es reflecteix en tots els partits. Molts dels seus jugadors estan a un nivell molt alt. Ens posaran molt difícil imposar la nostra idea de joc”.

Sumar fora de casa

“És molt important a nivell de confiança i a nivell de punts pel fet d’anar fent passos cap als nostres objectius”.

Horaris

“Jugar a les 14.00 ens fa tindre un hàbits diferents, com menjar abans i entrenar-nos a aqueixa hora. Crec que ens trobarem una bona temperatura allí. Hem d’adaptar-nos per a aquests horaris, però la nostra responsabilitat és preparar el partit”.

Copa del Rey

“He viscut diferents tipus de Copa del Rey. Ampliar a equips que tinguen l’oportunitat de tindre un reconeixement és molt positiu. Tot el que puguem generar quant a aqueixos enfrontaments i que s’il·lusionen de jugar contra nosaltres és una cosa molt bonica i que hi haja sorpreses és preciós”.

Compartir.