Emery: “Vam tindre paciència i personalitat”
Emery: “Vam tindre paciència i personalitat”

L’entrenador del Villarreal destaca el treball dels seus davant el FC Salzburg

El tècnic del Villarreal CF, Unai Emery, ha lloat l’enorme esforç realitzat pels seus homes per a imposar-se al FC Salzburg en la volta de setzens de final de la UEFA Europa League. Els grocs van guanyar 2-1 i van fer bo el 0-2 aconseguit a Àustria.

“En l’anada ja vam veure que anava a ser molt complicat. Ells són un equip que deixa molta gent despenjada i acumula molts jugadors per dins. Havíem de donar-li continuïtat amb personalitat en el joc. Volíem trobar els espais superant línies. Vam patir els primers 20 minutos, però vam tindre equilibri emocional per a traure el partit. La jugada de l’empat és una mostra de la nostra paciència i la personalitat que hem demostrat. L’empat va servir per a canviar el partit. Ens va donar estabilitat per a portar el partit fins a on volíem. Vam saber controlar el partit en el segon temps. Ha sigut un partit dur i una eliminatòria difícil”, va analitzar Emery.

Per al tècnic basc, la imatge de l’equip va ser sòlida: “Estem molt satisfets. Vam competir molt bé al llarg dels 180 minuts. Vam tindre fases de poca brillantor, però molta fiabilitat. El rival ens va exigir molt perquè eren molt físics. Això ens va restar brillantor. Vam haver d’estar molt compactes en moments puntuals”.

De cara al sorteig de demà, Emery no parla de possibles rivals: “Hem de seguir el nostre camí. Aquesta competició és cada vegada més difícil. Hi ha equips molt potents. Estem molt il·lusionats, però no hem de pensar més enllà”.

Per a veure la roda de premsa completa de Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.