Emery: “Vam fer un partit molt complet”
Emery: “Vam fer un partit molt complet”

L’entrenador del Villarreal destaca la bona imatge oferida pel seu equip davant el líder

Satisfet, encara que descontent amb el resultat. L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va destacar que el seu equip va quallar un gran partit davant l’Atlético de Madrid malgrat al 0-2 final. “No podem obviar el resultat. A partir d’ací està com vols aconseguir el resultat. Vam fer un partit molt complet i només ens va faltar encert en les dues àrees. Aquesta és la línia a seguir. En el primer temps vam tindre molt de control i vam trobar alguna situació clara. Ells van marcar en una acció aïllada. En la segona vam començar amb uns certs dubtes i després va arribar el seu segon gol. A partir d’ací, en els últims 30 minuts creem moltes ocasions, però no vam encertar”, va analitzar.

Per al tècnic basc, aquest resultat no ha de minar la moral de l’equip: “Si perds així has de pensar més enllà del resultat. Vam fer moltes coses bé. Vam tindre control, idea de joc i continuem fent passos cap avant. Ens falta ser competitius en uns certs detalls al llarg dels 90 minuts”.

Per a veure la roda completa de Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.