skip to content
Emery: “Ha sigut una victòria molt treballada”
Emery: “Ha sigut una victòria molt treballada”
||||||

L’entrenador del Villarreal assegura que els seus jugadors van realitzar una gran actuació en un partit de desgast

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha afirmat que el seu equip va realitzar una gran actuació per a superar al Getafe per 1-0. “Les victòries sempre fan bons els plans. Era un partit molt difícil i es va veure des del principi. Van intentar portar el control del partit amb la pilota. Era un partit de desgast. Vam fer canvis en la segona part per a donar-li més energia a l’equip. Ha sigut una victòria molt treballada contra un rival molt complicat. La paraula és satisfacció. Estic molt content pels jugadors que han entrat hui en l’equip”, va comentar.

Per a Emery, la pegada groga i el bon fer en defensa van ser fonamentals: “Vam ser molt eficaços en les àrees. Vam concedir poc en defensa i en atac vam tindre tres i vam marcar una. En partits com el de hui es necessita aqueixa pegada”.

El pròxim repte del Villarreal serà davant l’Arsenal en la volta de semifinals de la UEFA Europa League (dijous, 21.00 hores). “Estem tots molt il·lusionats amb les semifinals de l’Europa League, però havíem de ser capaces de competir també en LaLiga. Vam fer un gran esforç perquè la via de poder gaudir a Europa és LaLiga. Els jugadors han respost. És important donar-li naturalitat a unes certes coses i repartir bé el treball. Volem donar-li continuïtat al que vam fer el dijous. Anirem a Londres amb la idea de continuar millorant i reforçant coses. L’equip està molt viu gaudint del camí”, va concloure.

Per a veure la roda de premsa completa de Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.