Emery: “Ha sigut un gran partit”
Emery: “Ha sigut un gran partit”
||||||

El tècnic del Villarreal va recalcar la gran actuació de dos equips després de l’empat a dos gols en el retorn de la UEFA Champions League a l’Estadi de la Ceràmica

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, va comparéixer en roda de premsa després de l’empat davant l’Atalanta BC (2-2) en l’Estadi de la Ceràmica. El tècnic d’Hondarribia va destacar el gran partit viscut en el retorn de la UEFA Champions League al feu ‘groguet’, malgrat que va lamentar no haver aconseguit la victòria després d’haver remuntat el 0-1 inicial.

Anàlisi de partit

“Ha sigut un gran partit. A més de patir el resultat en contra, després a favor i després perdre’l, la sensació meua era de futbol d’alt nivell i de molt de talent. És un empat que per als dos equips entenc que és insuficient, però per a l’espectador ha sigut un gran partit”.

“Els primers 20 minutos presagiaven un partit difícil. Després del 0-1 ens hem refet, hem generat ocasions i hem empatat. Al descans el partit semblava que s’igualava. El 2-1 ens ha deixat sense opcions de fer el 3-1. L’expulsió de Coquelin ens ha minvat, però així i tot hem tingut l’última ocasió de Gerard. Aquest gol ens diu que hem de continuar treballant i millorant”.

Els canvis

“La idea era ficar gent fresca. Danjuma està en un procés d’adaptació, però entén tot ràpid i ha fet una actuació bona. Coquelin venia a suplir a Capoue que tenia groga i ha entrat amb una sobremotivació que li ha portat a l’expulsió. Les entrades de Moi Gómez i d’Alberto Moreno també han sigut bones”.

El retorn de la Champions

“No podem oblidar el retrobament amb la Champions després de 10 anys. Ha sigut un dia bonic amb la gent vestida de groga. Ens engrandeix i ens enorgulleix. Haurem de remar molt, però això també fa que hàgem de redoblar els esforços en els pròxims partits”.

La dificultat del grup

“Aquest grup es complica amb la victòria del Young Boys al Manchester United. No descarte sorpresa, perquè jo les he viscudes anteriorment en la Champions i en l’Europa League. Els equips a Europa tenen una motivació extra. El Young Boys va líder i el Manchester United que és el favorit va últim. I l’Atalanta i Villarreal estem ací buscant el nostre buit. El grup es redueix quant a possibilitats i la duresa augmenta”.

Compartir.