skip to content
Emery: “El València és un equip difícil”
Emery: “El València és un equip difícil”
||||||

L’entrenador del Villarreal CF adverteix que hauran de fer les coses molt bé en el derbi d’aquest dimarts (21.30 hores, Estadi de la Ceràmica)

El tècnic del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat que el seu equip haurà de mostrar un nivell alt per a superar aquest dimarts al València CF en l’Estadi de la Ceràmica (21.30 hores). Un derbi molt important en la lluita per Europa.

Canvis en l’equip

“Portem gran part de la temporada fent canvis, hem fet el mateix en altres partits i no ha eixit. La Lliga és la competició prioritària, però estem ja davant una gran opció com és el partit del Liverpool. L’estar en semifinals i arribat a aquest punt, sabem que el partit de Lliga és molt important, però hem de gestionar per a tindre a tothom bé. Seguirem amb canvis, donarem descans a alguns jugadors, per a trobar la victòria pel joc”.

Anàlisi del rival

“El que faça el València ho sabrem demà, treballem per a trobar al millor València. Poden canviar coses, però no el concepte. És un equip difícil, que fora de casa està aconseguint resultats. Treballen bé la pressió i els contraatacs, treballen bé les segones jugades i això et condiciona. Tenim l’experiència allí, ens van guanyar. Des del respecte demà tenim un partit en el qual hem de treballar molt. Hem d’esperar al millor València, un rival que sempre porta els partits molt ajustats”.

Fortalesa com a local

“Hem analitzat als rivals al seu màxim nivell, per la qual cosa espere al millor València. A casa estem forts, estem sent regulars i estem bé. Davant l’Athletic vam estar bé, en una línia alta. Davant el València la idea és la mateixa, seguir igual a casa i mantindre el nivell de partits anteriors”.

Compartir.