skip to content
Emery: “El partit contra el Sevilla és una oportunitat”
Emery: “El partit contra el Sevilla és una oportunitat”
||||||

El preparardor basc destaca la importància del partit de LaLiga abans de tornar a la Champions

El tècnic del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit de LaLiga Santander enfront del Sevilla FC, que tindrà lloc demà dissabte a les 14.00 hores en el feu de l’equip sevillà. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions de l’entrenador d’Hondarribia:
El rival

“El següent partit és una oportunitat i hem d’utilitzar aqueixos 90 minuts per a consolidar unes certes coses positives i millorar altres davant un Sevilla que ha millorat molt. És un equip consolidat per a competir pels llocs de Champions. Per a nosaltres és un repte acostar-nos a equips com el Sevilla i tindre l’oportunitat de guanyar-los. Contra equips d’aquesta capacitat, hem fet bons partits, però sense rematar-los. Hem de trobar eficàcia en l’àrea contrària”.

El partit

“Hem d’adaptar-nos al rival tant en defensa com en atac i marcar el ritme que volem a cada moment. També volem imposar les nostres capacitats i tindre la pilota sent capaces de fer-los mal”.

La classificació

“La classificació és ací i en 38 jornades marcarà la posició que mereix cadascun. Ara no estem on volem. Afrontem aquest partit amb tres punts en joc. Estem centrats en nosaltres, a continuar creant i generant confiança en l’equip per a trobar aqueixa regularitat. Conforme edifiquem fortaleses en l’equip, s’anirà veient en els partits i en la classificació”.

Partit vital abans de la Champions

“El dimecres tenim un partit important de Champions. Tant el Sevilla com nosaltres representarem aquesta setmana al futbol espanyol a Europa, però coneixem la importància de LaLiga per a seguir en competicions europees”.

L’equip

“L’equip arriba bé en el sentit de predisposició, de treball, que isquen les coses com volem i conscient de voler trobar aqueixa regularitat. El nivell d’exigència continua sent alt i hem acusat la frustració. És una tasca que continuem millorant a nivell d’equip perquè ha sigut una de les causes de deixar-nos punts en la classificació”.

Compartir.