skip to content
Emery: “El partit contra el Sevilla és decisiu”
Emery: “El partit contra el Sevilla és decisiu”
||||||

El tècnic d’Hondarribia fa una crida a l’afició per al xoc davant el conjunt sevillà (diumenge, 16.15h)

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit enfront del Sevilla FC, que tindrà lloc aquest diumenge a les 16.15 hores en l’Estadi de la Ceràmica. El preparador groguet va destacar la importància del duel enfront del conjunt sevillà de cara als objectius de llocs europeus en aquesta recta final de LaLiga i de l’important que serà el suport de l’afició per a obtindre un resultat positiu. Aquestes són les declaracions del tècnic d’Hondarribia:

Partit crucial

“El partit del diumenge contra el Sevilla serà decisiu per a com haurem de mirar la classificació després: de guanyar a perdre, què fan els altres equips… Però el més important és el que fem nosaltres per a no dependre dels altres. Hem de tractar de conscienciar-nos per a fer-ho tan bé com siga possible perquè el Sevilla està fent una temporada molt bona”.

Europa via LaLiga

“D’un dimarts a un diumenge eres capaç de recuperar cansament i emocions, encara que venim d’una semifinal. Hui hem fet un entrenament quasi lúdic i demà ja centrarem l’entrenament en el partit. Li done prioritat a LaLiga des de la jornada 1 a la 38. A tots ens il·lusiona molt la Copa del Rey i les competicions europees, però cal assegurar estar un altre any a Europa. Els quatre primers llocs són els més preuats, però altres equips també volem trobar aqueixa solidesa i estabilitat en l’esportiu i econòmic”.

Una afició de Champions

“L’orgull i el sentiment de pertinença amb els assoliments que hem aconseguit són molt grans. LaLiga et dona menys moments en els quals et sentes tan partícip amb l’equip, com quan jugues partits tan transcendentals. Hi ha hagut una fidelitat molt gran cap a l’equip. Ara cal reconéixer les necessitats que té l’equip via LaLiga. M’agradaria que contra el Sevilla la gent estiguera amb nosaltres. Aquest és un partit gran”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo

Compartir.