Els triomfs del Juvenil Roda, en Cantera Grogueta
Els triomfs del Juvenil Roda, en Cantera Grogueta
HOYOYO

El programa de televisió del futbol base groc s’emet aquesta vesprada en TVCS (19.00 horas)

El programa Cantera Grogueta repassarà aquesta vesprada tota l’actualitat del futbol base del Submarí en un espai que arrencarà a les 19.00 hores a Televisión de Castellón Mediterráneo. Com a convidat estrella al programa estarà Pere Martí, entrenador del Juvenil Roda, que ha signat una temporada excel·lent, quedant tercer classificat en el Grup VI de Divisió d’Honor Juvenil i campió del Trofeu MIC ’17.

El programa d’aquesta setmana oferirà els resums del Villarreal B i Villarreal C. No només això, els espectadors també podran gaudir del clínic de Marcos Senna a Peníscola, de la sorpresa de Sansone i Rodrigo al Campus de Pasqua i d’un complet reportatge sobre el Cadet A i la seua lluita contra l’ELA.

Finalment, cal destacar que el pròxim ‘Partit de la Cantera Grogueta’ serà el xoc entre l’Infantil A i Escuelas San José que es disputarà aquest dissabte a partir de les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF (en directe per Televisión de Castellón Mediterráneo i Villarreal CF Live). El combinat groc cantarà la victòria de la Lliga Autonòmica Infantil si s’imposa al seu rival aquest cap de setmana.

Compartir.