Els imprescindibles d’Emery
Els imprescindibles d’Emery

Pau Torres, Raúl Albiol, Manu Trigueros i Dani Parejo han superat els 2.000 minuts en competició oficial aquesta temporada

Els futbolistes grocs Pau Torres, Raúl Albiol, Manu Trigueros i Dani Parejo han superat els 2.000 minuts defensant l’elàstica del Villarreal CF en competició oficial aquesta temporada. Els quatre jugadors ‘groguets’ s’han convertit, per mèrits propis, en futbolistes vitals per al tècnic Unai Emery.

El jugador del Villarreal que més minuts ha jugat aquesta temporada és Pau Torres (2.280), repartits en un total de 25 partits. Li segueix molt de prop el seu acompanyant en l’eix de la defensa, Raúl Albiol, que ha disputat un total de 2.262 minuts en 25 encontres.

Malgrat acumular menys minuts que els seus companys, Manu Trigueros (2.150) i Dani Parejo (2.114) són els jugadors que més aparicions han signat amb el Submarí en la present campanya. El talaverà ha jugat un total de 31 partits, mentre que el madrileny ha disputat 28 xocs oficials en totes les competicions.

La columna vertebral del Submarí

El porter Sergio Asenjo, titular en LaLiga, és un altre dels jugadors que més minuts acumula amb un total de 1980 minuts. En aquesta parcel·la, també és molt destacable el paper d’Alfonso Pedraza, que, gràcies a la seua polivalència i excel·lent estat de forma, suma un total de 1800 minuts en 23 partits.

Amb una progressió similar es troben Moi Gómez i Gerard Moreno, als quals les lesions els han impedit gaudir de tanta participació com els seus companys. El migcampista alacantí suma 1.775 minuts en 25 encontres, malgrat haver-se perdut per lesió un total de set partits. Per part seua, l’atacant català ha jugat 1551 minuts en 21 partits, sense haver pogut formar part de l’equip en nou compromisos per problemes musculars.

 

 

Compartir.