El Villarreal tornarà a jugar a Europa
El Villarreal tornarà a jugar a Europa
||||

El Submarí disputarà competició continental el pròxim curs després d’haver assegurat, almenys, la setena posició en LaLiga

El Villarreal tornarà a jugar a Europa la pròxima temporada. L’equip d’Unai Emery ha certificat la seua participació en competició continental en véncer al Sevilla FC (4-0). Així, els grocs han assegurat, almenys, la setena plaça i arriben a l’última jornada de LaLiga amb opcions de disputar la cinquena i sisena posició.

En cas de finalitzar LaLiga en setena posició, el Villarreal disputaria la UEFA Conference League, en canvi, si conclou el campionat en cinquena o sisena posició el curs que ve jugaria en UEFA Europa League.

A part de la via de lliga, el Villarreal també compta amb opcions de participar en UEFA Champions League, en el cas que es proclame campió de l’Europa League davant el Manchester United a Gdansk (26 de maig).

Amb la classificació d’aquesta temporada, ja seran 17 (15 sense comptar la Copa Intertoto) les temporades que haurà jugat competició europea de les 22 que haurà militat (comptant la pròxima) en la màxima categoria del futbol espanyol. Tremend mèrit.

Compartir.