Placeholder canvas
El Villarreal reforça l’aposta per la pilota valenciana
El Villarreal reforça l’aposta per la pilota valenciana
||||||

El club dóna suport a la creació del ‘Trofeu jo sóc’ al costat de el Levante UD en els trinquets de Vila-real i Pelayo

El Villarreal CF continua apostant per donar suport a la pilota valenciana. Per això, el club s’ha sumat, al costat del Levante UD, a la creació d’una nova competició professional denominada ‘Trofeu jo sóc’. El torneig es disputarà en la modalitat d’escala i corda en els trinquets de Vila-real i Pelayo. El proper dimecres 20 de novembre a les 12.00 hores es durà a terme una roda de premsa de presentació al trinquet de Pelayo de València amb la presència de les directives d’ambdues entitats i els pilotaris que disputaran el torneig.

Cal recordar que el Villarreal CF ha estat el pioner en el fet de vincular futbol i pilota de l’màxim nivell i ara se suma el Levante UD per tal de donar suport i fer més gran l’esport de la pilota valenciana.

El ‘Trofeu jo sóc’ aglutina, en realitat, tres competicions. En primer lloc es disputaran, per separat, el Torneig Villarreal CF i el Torneig Levante UD. Tots dos es completaran en dues jornades amb un format similar. En una sessió es jugaran les dues semifinals i en l’altra la gran final i la final de consolació.

Les semifinals del Torneig Villarreal CF es jugaran el pròxim divendres dia 22 al trinquet municipal de la mateixa localitat de la Plana. A les 16.45 hores, Genovés II, Raúl i Tomàs II s’enfrontaran a José Salvador, Javi i Álvaro. A continuació, Puchol II, Héctor i Héstor II es mesuraran a Marc, Nacho i Bueno.

El divendres 29 de novembre, al mateix trinquet de Vila-real, la sessió començarà amb la partida pel tercer i quart lloc. Després, els equips guanyadors de les semifinals es batran en la final.

En el Torneig Levante UD – 110 Aniversari, les semifinals es completaran el dissabte dia 23, en este cas al trinquet Pelayo de València. La primera eliminatòria enfrontarà a Soro III, Jesús i Salva contra Francés, Félix i Guillermo (16.30 hores). A continuació, Pere Roc II, Pere i Carlos jugaran contra De la Vega, Santi i Monrabal II.

La segona part del torneig tindrà lloc el dissabte 30 de novembre, novament a Pelayo, també amb la disputa de la partida pel tercer i quart lloc i a continuació la gran final.

I és ara quan arriba la tercera part, el moment d’enfrontar a l’equip vencedor del Torneig Villarreal CF contra el guanyador del Torneig Levante UD – 110 Aniversari per establir al campió absolut de la primera  edició del Trofeu Jo sóc.

El títol es decidirà a anada i tornada. Primer es jugarà al trinquet de Vila-real el cap de setmana del 6 al 8 de desembre mentre que la tornada s’ha programat el dissabte 14 de desembre al trinquet Pelayo. El campió serà l’equip que guanye ambdues partides. I en cas d’empat a victòries, independentment del resultat, es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en la partida del dia 14 al trinquet de Pelayo.

Tant en la jornada del trinquet de Vila-real del cap de setmana del 6 al 8 de desembre com en la del trinquet Pelayo del 14 de desembre, la sessió començarà amb la disputa d’una partida de raspall femení.

Compartir.