El Villarreal presenta el seu nou equip d’eSports
El Villarreal presenta el seu nou equip d’eSports

El club tornarà a competir en eLALIGA representat per Joel Leiva (@Jowimagic) i Marcos Sánchez (@Canegol7)

El Villarreal CF ha definit a l’equip d’eSports, que tornarà a competir el torneig oficial de LALIGA per a l’EA FC 24 durant la present temporada 2023/24.

Aquest curs, el club groc ha aconseguit un acord amb la parella formada per Joel Leiva (jugador) i Marcos Sánchez (entrenador), que s’enfundaran l’elàstica grogueta i es posaran als comandaments del @CVFeSports.

Una dupla amb experiència i ADN groguet

Joel Leiva (@Jowimagic) es posarà als comandaments i Marcos Sánchez (@Canegol7) prendrà les decisions del Villarreal durant la seua participació en el torneig nacional. Amb tan sols 19 anys, el gamer valldeuxense, ja sap el que és competir, al costat del seu entrenador (25 anys), en aquest prestigiós torneig impulsat per LALIGA EA Sports.

Els dos gamers castellonencs han defensat els interessos del FC Cartagena durant dues temporades després de guanyar-se aquesta valuosa oportunitat a través del draft. En el conjunt albinegre, els gamers castellonencs no sols es van ensenyorir de la titularitat, sinó que durant la seua primera temporada també van aconseguir un magnífic quart lloc en fase regular i un top 9-12 en fase final. Tot això signant el segon millor historial de la categoria, amb només una derrota en el caseller. Tan impressionants van ser els resultats que Joel Leiva fins i tot va ser nomenat jugador de l’última setmana de competició i jugador revelació de la temporada. 

La pasada campaña, la dupla provincial clasificó en sexta posición en fase regular y en fase final acabaron en el top 13-16. Asimismo, Marcos Sánchez alzó uno de los premios al mejor coach de la semana en eLaLiga Santander.

Ara, després d’una reeixida experiència en terres murcianes, Joel Leiva i Marcos Sánchez compleixen el somni de defensar els colors de l’equip dels seus amors. Els dos joves, naturals de la Vall d’Uixó, són dos assidus a l’Estadio de la Ceràmica i fins i tot el gamer ha vestit la samarreta del Villarreal en categories inferiors. Benvinguts, groguets!

Per a conéixer tots els detalls de l’equip oficial del Villarreal en eSports, pots seguir en X el perfil de @cvfesports.

Compartir.