El Submarí inicia la campanya #CuentaConmigo
El Submarí inicia la campanya #CuentaConmigo
||||||

L’Estadi de la Ceràmica encén els seus fogons i prepara més de 200 menjars diaris per a les persones més necessitades

El Villarreal ha posat en marxa aquesta setmana la campanya #CuentaConmigo, amb la qual el club groc, conjuntament amb el primer equip i la Fundació Carlos Bacca, ajudarà durant els periode de confinament als col·lectius amb menys recursos i en risc d’exclusió social, garantint-los l’alimentació bàsica amb la inestimable col·laboració de Càritas Vila-real.

Aquest dimarts, el Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica ha encés els seus fogons i prepararà més de 200 menjars diaris per a Càritas Vila-real, que s’encarregarà de distribuir-les entre la població més necessitada, donant continuïtat a la seua habitual labor solidària en aquests temps de màxima dificultat a causa de la pandèmia del COVID-19.

Cal destacar que, com a mostra d’agraïment i en el seu afany per intentar aportar el seu granet d’arena, el club també posarà a la disposició de manera gratuïta els seus serveis de restauració a diferents col·lectius de la nostra regió que estan vetlant per la sanitat i seguretat de tots.

El Villarreal CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus aficionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment al valuós esforç que estan realitzant tant el Personal Sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

#CuentaConmigo

#EsteVirusLoParamosUnidos

Compartir.