skip to content
El Villarreal i QLASH, junts de nou en els eSports
El Villarreal i QLASH, junts de nou en els eSports
||||||

El club ‘groguet’ ha presentat als seus jugadors i tècnic per competir aquesta temporada a FIFA 21

El Villarreal CF ha presentat sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica al seu equip per participar aquesta temporada a les competicions virtuals tant nacionals com internacionals de FIFA 21.

Així, el Submarí i QLASH Spain tornen a anar de la mà per segona temporada consecutiva. D’aquesta manera, l’equip groc estarà representat per Rafael Riobó i Alejandro Hidalgo com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mànager de l’equip. El director d’QLASH a Espanya, Diego Griñán, també va participar en l’acte celebrat a l’Estadi de la Ceràmica.

Riobó, més conegut com Ralfitita, repeteix lluint els colors del Villarreal CF i és un dels millors jugadors de FIFA a nivell nacional. A més, exerceix la professió de bomber, la qual comparteix amb la seva passió pels videojocs. Al desembre de 2019 es va proclamar campió del Circuit Drac de FIFA de ION Esports i també va arribar a la Fase Final de eLaLiga a la recta final de la temporada 19/20.

Al seu costat tindrà a Alejandro Hidalgo, un jove jugador de FIFA de tan sols 18 anys que es suma a projecte amb una tremenda ambició i projecció.

Les regnes de l’equip les portarà Rubén Ripoll, també conegut per Kensuke quan era jugador, el qual exercirà d’entrenador de l’equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s’ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l’entrenador perfecte per guiar de nou a l’equip del Villarreal CF.

Compartir.