skip to content
El Villarreal i l’UJI, units pel centenari
El Villarreal i l’UJI, units pel centenari
||||

B&W és el guanyador del seminari-concurse de la Càtedra Endavant Villarreal de l’esport de l’UJI sobre el centenari del Villarreal CF

Aquesta vesprada s’ha celebrat la fase final el seminari-concurs centenari del Villarreal CF, organitzat per la Càtedra Endavant Villarreal de l’esport de l’UJI i pel Departament de Ciències de la Comunicació UJI.

En aquesta fase, celebrada en la Llotja VIP de l’Estadi de la Ceràmica, s’han presentat les propostes de missatges sobre el centenari. El guanyador dels quasi 15 grups que han participat i dels sis que han arribat a la presentació final (La Psique Azul, Unnamed, Anthera, Crown, B&W, Gaman), ha sigut B&W, que amb el seu defensa del projecte ha aconseguit el vistiplau com a guanyador d’un jurat format per integrants de l’Àrea de Comunicació, Màrqueting i Relacions Externes del Villarreal CF i de professors de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI. Com a primer classificat, els integrants de B&W podran triar com a premi un abonament de la temporada que ve o realitzar pràctiques en el club. En segon lloc ha quedat La Psique Azul, per la qual cosa els seus integrants han rebut una samarreta oficial del Villarreal CF. Cal destacar que tots els participants seran convidats pel club per al pròxim partit contra la Real Sociedad en l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 18.30 hores).

Aquest concurs va tindre la seua primera fase el mes de novembre de 2021, on es van presentar les bases per a participar en l’elaboració d’un pla de comunicació sobre el centenari per alumnes del grau de publicitat i de quart curs dels graus de periodisme i comunicació audiovisual. D’aquesta presentació van eixir 30 grups o agències que van treballar per a superar el primer tall.

Posteriorment, el dia 27 de gener a l’aula Magna de la FCS es va celebrar la final de la primera fase amb la participació de les agències d’alumnat finalistes: Black and White, Cortines verdes, Diorama, El pentàgon, Kamaleon, Karma, Onix i Wow. Aquests treballs van ser destacats per la seua qualitat tant per Paloma Masó responsable de Protocol i Relacions Externes del Villarreal CF com per Guillermo Sanhauja, professor del Dep. de Ciències de la Comunicació de l’UJI.

Compartir.