skip to content
El Villarreal i l’UJI, pioners en medicina esportiva
El Villarreal i l’UJI, pioners en medicina esportiva
||||

Els estudiants de l’especialització de Medicina Hiperbàrica i Subaquàtica de l’UJI visiten la Ciutat Esportiva per a conéixer la cambra hiperbàrica del club

Els estudiants de l’especialització de Medicina Hiperbàrica i Subaquàtica de l’UJI han visitat la Ciutat Esportiva del Villarreal CF per a conéixer la cambra hiperbàrica del club, dedicada al tractament de futbolistes.

Gràcies a aquesta iniciativa, emmarcada en el programa d’Endavant Formació i a l’acord existent la Universitat Jaume I, els alumnes del centre castellonenc han rebut un curs-taller en les instal·lacions mèdiques del club, impartit pels membres dels Serveis Mèdics del Villarreal CF.

El Villarreal CF, a l’avantguarda de la medicina hiperbàrica a Espanya

El Villarreal CF ha adquirit en la present campanya una cambra hiberbárica per a millorar el rendiment esportiu, disminuir la fatiga i els temps de lesió dels seus futbolistes, sent un club pioner a Espanya a disposar d’aquest tractament.

Cal destacar que el club manté des de fa anys una estreta relació amb Dr. Manuel Salvador, Cap de la unitat de la Unitat de la Terapèutica Hiperbàrica de l’Hospital General Universitari de Castelló i referència a nivell nacional en l’àmbit de medicina hiperbàrica.

Compartir.