El Villarreal i Herbolario Navarro segueixen units
El Villarreal i Herbolario Navarro segueixen units
||||

El club groc continuarà treballant al costat de l’entitat ecològica per a fomentar la Salut Natural

El Villarreal CF i l’Herbolario Navarro segueixen units una campanya més. El club groc ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’Herbolario Navarro, per la qual cosa l’entitat ecològica continuarà sent, per sisena temporada, el proveïdor oficial d’alimentació del club durant la present campanya 2021/22. A la signatura de l’acord han assistit el director nutricional del Villarreal, Héctor Usó i la responsable de Màrqueting d’Herbolario Navarro, Carolina Girbés.

Herbolario Navarro és una entitat ecològica nascuda en 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb tendes distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia. A les tendes Herbolario Navarro es comercialitza tot el necessari per a gaudir d’una Salut Natural, sempre amb la finalitat d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en https://www.herbolarionavarro.es/

Compartir.