El Villarreal i Emery, candidats als Globe Soccer Awards
El Villarreal i Emery, candidats als Globe Soccer Awards
||||

El club groc està nominat en la categoria de millor club del món, mentre que el tècnic basc aspira a millor entrenador de l’any

El Villarreal CF i Unai Emery són candidats als prestigiosos Globe Soccer Awards. El club groc està nominat a la categoria de millor club masculí de l’any 2021, mentre que el tècnic d’Hondarribia aspira a alçar el trofeu de millor entrenador de l’any 2021.

La gran temporada del conjunt groc i la consecució del trofeu de la UEFA Europa League no han passat desapercebudes per a la festa anual del futbol mundial, que celebra la dotzena edició d’aquesta prestigiosa gala el pròxim 27 de desembre en Dubái (Unió dels Emirats Àrabs).

Vota pel Villarreal i per Unai Emery!

Els seguidors de tot el món ja poden votar als seus candidats preferits. Els aficionats triaran als cinc finalistes entre els nominats de cada categoria en la web vote.globesoccer.com fins al 8 de desembre. Després, del 9 al 17, hi haurà una segona ronda de votacions per a seleccionar al guanyador, l’elecció del qual dependrà del públic i d’un jurat internacional format per entrenadors, directius i presidents.

VOTA AL VILLARREAL CF

VOTA A UNAI EMERY

Compartir.