El Villarreal Femení cau a Tenerife (3-1)
||||

L’equip de Sara Monforte va plantar cara a un dels equips més en forma de la categoria

El Villarreal Femení va perdre davant la UD Granadilla Tenerife (3-1) en un complicat compromís per a les groguetes, que es van enfrontar al tercer classificat. L’equip de Sara Monforte va plantar cara i fins i tot va disposar d’un penal que va malgastar en els últims compassos. Les locals es van emportar els tres punts gràcies als gols de María José (2) i de Martín-Prieto. Per part del Villarreal Femení va anotar Lara Mata amb un xut llunyà.

El Granadilla Tenerife va marcar dos gols en tot just tres minuts (23’ i 26’), però això no va llevar la moral a les groguetes, que van continuar intentant-ho fins al final. En els compassos finals, Lara Mata va anotar va marcar amb un tir llunyà i va donar esperances al Villarreal Femení. Martín-Prieto, dos minuts més tard, va sentenciar. Ja en el temps extra, una mà dins de l’àrea va ser interpretada com a penal per part de la col·legiada. Belén va disparar alt i va errar la pena màxima.

Fitxa tècnica

UD Granadilla Tenerife: Noelia Ramos; Aleksandra, Cristina Cubedo, Patri Gavira, Pisco; Natalia Ramos, Paola Hernández (Silvia Doblado, m. 65), Sandra Hernández (Sara López, m. 77); Jassina Blom (Ange Koko, m. 77), María José (Gisela Robledo, m. 65) i Martín-Prieto (Sydny Nasello, m. 84).

Villarreal Femení: Elena de Toro; Irene Migúelez, Soldevila (Zaira Flores, m. 89), Lara Mata, Pancha Lara; Cienfu (Aixa Salvador, m. 89), Belén Martínez, Estefa Lima (Sara Medina, m. 75), Nerea Pérez, Vera Rico (Bea Prades, m. 46) i Tere Morató (Raquel Pinel, m. 70).

Gols: 1-0. Min. 23: María José. 2-0. Min. 26: María José. 2-1. Min. 80: Lara Mata. 3-1. Min. 82: Martín-Prieto.

Àrbitra: Alicia Espinosa Ríos (comitè madrileny). Auxiliada per Rocío Puente Pino i Andrea Peña Peña en les bandes. Va amonestar a Gisela Robledo per les locals.

Incidències: Partit corresponents a la 22a jornada de la Primera Iberdrola. Estadi La Palmera (Sant Isidre).