Placeholder canvas
El Villarreal Femení arrenca motors
El Villarreal Femení arrenca motors
||||

El conjunt dirigit per Sara Monforte ha realitzat aquest matí el primer entrenament de la pretemporada

 

¡El Villarreal Femení ja ha arrencat motors! L’equip dirigit per Sara Monforte ha començat aquest matí els entrenaments de pretemporada a la Ciutat Esportiva PAMESA Cerámica. Les jugadores de l’entitat groga ja preparen, amb molta energia i il·lusió, una nova campanya a Primera Iberdrola.

Per davant queden dos mesos de preparació de cara a l’inici de la lliga, que està previst pel cap de setmana del 10-11 de setembre. Les groguetes, per això, disputaran diversos amistosos de pretemporada, que es confirmaran pròximament.

Cal recordar que el Villarreal Femení tornarà a comptar amb fins a 16 futbolistes que ja militaven a l’equip el curs passat: Elena de Toro, Irene Miguélez, Yeni Giménez, María Cienfuegos, Sheila Guijarro, Nerea Pérez, Pancha Lara, Bea Prades, Tere Morató , Paola Soldevila, Belén Martínez, Ainoa Campo, Estefa Lima, Lara Mata, Carmen Carbonell i Vera Rico. A més, s’han incorporat a l’equip Lucía Gómez, Cristina Cubedo, Rocío García, María Llompart i Fatou Kanteh.

De moment, tant Tere Morató com Lucía Gómez continuaran treballant apartades del grup, ja que totes dues estan en procés de recuperació d’un trencament del lligament encreuat anterior del genoll. En el cas de les internacionals, Yeni Giménez i Pancha Lara s’incorporaran més tard als entrenaments, ja que ara mateix estan disputant la Copa Amèrica Femenina amb les seleccions de Veneçuela i Xile, respectivament.

Sara Monforte també comptarà durant la pretemporada amb diverses jugadores de la Cantera Grogueta: Marta Querol, Alba López, Carla Gallego, Carla Robles, María Romero, Lucía Romero i Mar Imbergamo.

Compartir.