skip to content
El Villarreal expandeix els horitzons en futbol formatiu
El Villarreal expandeix els horitzons en futbol formatiu
||||

La UCD La Cañada Atlético y la Escola de Fútbol Gavà col·laboraran amb el club groc en la formació de joves talents

El Villarreal CF ha aconseguit un acord de col·laboració amb la UCD La Cañada Atlético y la Escola de Fútbol Gavà. D’aquesta manera, l’entitat andalusa i l’escola catalana cooperaran estretament amb el club groc en la formació de joves futbolistes, passant a formar part dels clubs convinguts del Submarí.

Després d’aconseguir sengles acords, el director de futbol del Villarreal CF, Miguel Ángel Tena, va expressar la seua satisfacció per cooperar amb dues de les escoles de referència de les seues respectives regions: “Estem molt contents de poder segellar tots dos acords. Hem analitzat minuciosament el treball que realitzen al llarg de molts anys de dedicació al futbol base. Són dos clubs amb una excel·lent gestió i que impulsen els valors que ens identifiquen. Aquest acord ens va ajudar a créixer junts”.

El president de La Cañada Atlético, José Miguel Romera, ha manifestat que l’acord és molt beneficiós per a l’entitat: “Amb aquest conveni tractem de millorar la formació tecnicotàctica de la mà del Villarreal i per descomptat la faceta de captació, on el nostre club pretén ser un aliat important per al Villarreal a la província d’Almeria. Els nostres jugadors tenen l’oportunitat de fer el salt al Submarí, així com de participar en sessions d’entrenament en les seues instal·lacions”.

També ha valorat molt gratament el conveni aconseguit el director esportiu de l’Escola de Futbol Gavà, Ramón López: “Estem molt il·lusionats per l’acord i així poder col·laborar en aquest projecte de formació de joves esportistes. Tenim moltes ganes d’iniciar aquesta nova etapa vinculats a una entitat de referència com el Villarreal CF”.

Els clubs convinguts del Villarreal CF a nivell formatiu són els següents: CD Roda, UD Vall de Uxó, CE Vila d’Onda, Benicarlo, FB, Primer Toque CF, CD Oliver, Lacross Babel CF, Mislata UF, CD EB Ontinyent, CD Floresta, Elda Unión, ADIUR, UCD La Cañada Atlético i Escola Futbol Gavà.

Compartir.