skip to content
El Villarreal estrena el Club 1923
El Villarreal estrena el Club 1923

El club groc ha inaugurat aquest innovador espai per a viure el partit davant l’FC Barcelona

El Villarreal CF va aprofitar el partit davant l’FC Barcelona per a inaugurar el Club 1923, l’innovador espai que corona el Fons Sud de l’Estadio de la Cerámica després de la reforma.

Des d’aquesta nova ubicació, al voltant de 150 aficionats van gaudir de l’emocionant partit de lliga, convidats pel Grup PAMESA, que va reservar la sala per a aquesta especial ocasió.

Un impressionant espai a la part alta de l’Estadio de la Cerámica

El Club 1923 és un impressionant i modern espai situat en el més alt del Fons Sud de l’Estadio de la Cerámica. Aquesta impressionant sala, que consta d’una dimensió de 400m2, presumeix d’una espectacular visió del rectangle de joc i exerceix com un impressionant mirador amb vista a la ciutat de Vila-real.

Per si no fos prou, el Club 1923 està completament equipat amb un mobiliari innovador i confortable, pantalles d’alta resolució i equipament acústic, a més de servei en barres i cuina, Amb tot això, ofereix moltes possibilitats per a gaudir dels partits del Villarreal, així com albergar esdeveniments corporatius o celebracions privades.

Compartir.