El Villarreal és una piconadora en la Youth League (1-4)
||||

L’equip de Pere Martí goleja al Manchester United en un partit perfecte dels grocs

El Villarreal CF va golejar al Manchester United (1-4) en la segona cita de la UEFA Youth League. Els grocs van ser molt superiors a l’equip anglés i es van emportar una contundent victòria de la seua visita al Leigh Sports Village. Amb el triomf en terres angleses, el Submarí es col·loca líder de grup de la competició europea juvenil. Els gols ‘groguets’ van ser obra de Joan Torrents, Jorge Pascual, Marlone Foubert i Rodri Alonso.

El Submarí va posar de manifest ràpidament la seua superioritat sobre el conjunt ‘red devil’ L’equip de Pere Martí va obrir el marcador en els primers cinc minuts d’encontre. Joan Torrents posava per davant en el marcador en aprofitar una pilota rebutjada en l’àrea després d’un gran tret de Jorge Pascual que va rebotar en el pal.

La festa no havia fet més que començar en Leigh Sports Village. En el minut 23, el Villarreal tornava a veure porteria. Aquesta vegada sí que anotaria Jorge Pascual, que, després d’un centre que novament va impactar en la fusta, esperava amb la canya de pescar per a posar terra pel mig en el marcador.

El domini ‘groguet’ era incontestable. Tant que abans d’aconseguir la mitja hora de joc els grocs ja guanyaven per tres. Marlon Foubert va anotar gol després d’un excel·lent centre a l’àrea de Pacheco. Quan semblava que el partit marxava al descans, Rodri Alonso va rebre d’esquena una fantàstica pilota cedida per Aitor Gelardo, es va donar la volta i va afusellar al meta mancunià. El marcador lluïa un impressionant 0-4 al final del primer temps.

En la segona meitat, el Villarreal no va forçar la maquinària. L’equip britànic va retallar distàncies per mediació de Fernández, que va enviar a la xarxa amb un testarazo una acció a pilota parada. En el tram final, amb un ampli avantatge de tres gols, Pere Martí va moure la banqueta i va donar minuts a futbolistes com Emiliano, Jon García, Hinojosa, Álex Jiménez i Joan Ruiz.

Manchester United: Vitek; Jurado, Kambwala (Bennett, m. 59), Hardley, Fernández; Svidersky (Mainoo, m. 76), Shoretire, Savage (Gore, m. 75); Garnacho, Hugill (Iqbal, m. 59) i Hoogewerf (Mather, m. 59).

Villarreal CF: Jorgensen; Marcos Sánchez, Espigares, Marlone, Bonachera; Geralnik (Hinojosa, m. 82), Aitor Gelardo, Rodri Alonso (Jon García, m. 70), Pacheco (Joan Ruiz, m. 89); Jorge Pascual (Álex Jiménez, m. 82) i Joan Torrents (Emiliano, m. 70).

Àrbitre: Arnason (Islandia). Va amonestar als locals Shoretire, Fernández i Svidersky; així com als visitants Jon García i Joan Ruiz.

Gols: 0-1. Min. 5: Joan Torrents. 0-2. Min. 23: Jorge Pascual. 0-3. Min. 29: Marlone Foubert. 0-4. Min. 45: Rodri Alonso. 1-4. Min. 72: Fernández.

Incidències: Partit entre el Manchester United i el Villarreal CF, corresponent a la jornada 2 de la fase de grups de la UEFA Youth League, celebrat en Leigh Sports Village.