Placeholder canvas
“El Villarreal és un club perfecte per a mi”
“El Villarreal és un club perfecte per a mi”

HOYOYO

El turc Enes Ünal, entusiasmat en la seva presentació com a nou jugador del Submarí

Enes Ünal ja coneix a la seua nova afició. El davanter turc ha estat presentat aquesta vesprada com a nou jugador del Villarreal CF en un acte que s’ha celebrat al Paratge de l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real i que ha estat encapçalat pel president del club, Fernando Roig.

Enes Ünal s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta nova etapa al Submarí: “Abans de vindre em vaig informar sobre com era el club, vaig vindre a Vila-real a visitar les instal·lacions i em vaig adonar que era el club perfecte per a mi”.

Segons l’atacant, la relació amb els companys és molt bona, tot i que encara millorarà quan parle més castellà: “M’han rebut molt bé. A poc a poc aniré aprenent l’espanyol i tot serà molt més fàcil. Tinc facilitat per als idiomes. Segur que em porte molt bé amb tots”.

El turc fins i tot es va atrevir a pronunciar les seues primeres paraules en castellà. “Bona vesprada. Estic feliç d’estar aquí i Endavant Villarreal”, va dir. Finalment, Enes Ünal va prometre molt sacrifici sobre el terreny de joc: “No puc prometre cap xifra de gols, però el que sí que puc prometre és que ho donaré tot per l’equip sempre”.

L’acte de presentació va finalitzar amb el repartiment de regals a l’afició per part de Enes Ünal, que també es va fotografiar amb els seguidors i va signar multitud d’autògrafs.

El davanter turc és un dels dos fitxatges que ha realitzat el Villarreal CF de cara a aquesta temporada 2017-2018 al costat del central portuguès Ruben Semedo. Enes Ünal ha arribat procedent del Manchester City FC, tot i que la campanya passada va estar cedit al FC Twente holandès (19 gols en 33 partits).

Compartir.