Placeholder canvas
El Villarreal es blinda arrere i manté la seua imbatibilitat
El Villarreal es blinda arrere i manté la seua imbatibilitat
||||

El conjunt groc és l’únic equip de les cinc grans lligues que encara no ha encaixat un sol gol

El Villarreal continua imbatut en LaLiga. L’equip d’Unai Emery ha tirat el forrellat i és l’únic conjunt de les cinc grans lligues que encara no ha encaixat un només gol. Els groguets han recolzat la seua espectacular inici de lliga en una impressionant solidesa defensiva.

Davant l’Elche CF, el Submarí va mostrar la seua millor versió arrere. No va concedir ni un sol tir a porteria i va deixar a l’equip il·licità amb una expectativa de gol de tan sols 0.34. La segona millor estadística dels grocs en aquesta parcel·la després de la del partit enfront del Getafe CF. Els ‘azulones’ van tindre dos trets a porta i 0.29 d’expectativa de gol.

En les dues primeres jornades, Real Valladolid i Atlético de Madrid van ser més incisius de cara a porteria. Els val·lisoletans van llançar 6 vegades a porteria, amb una expectativa de gol de 0.9, mentre que els ‘colchoneros’ van disparar 5 vegades entre els tres pals, amb un 1.34 de xG.

En els dos partits anteriors, Gero Rulli es va disfressar d’heroi i amb dues destacades actuacions i una col·lecció de parades va frenar les opcions de gol de val·lisoletans i madrilenys.

*Les estadístiques estan extretes de StatsBomb, proveïdor de dades avançades de futbol.

Compartir.