Placeholder canvas
El Villarreal dóna suport novament a la Marató del Dements
El Villarreal dóna suport novament a la Marató del Dements
||||

La popular prova de muntanya provincial celebrarà la seua sisena edició aquest cap de setmana

El Villarreal CF recolza per segona temporada consecutiva la Marató dels Dements dins del seu projecte Endavant Esports, iniciativa amb la qual el Villarreal dóna suport i col·labora en el creixement de les competicions, clubs i esportistes d’elit de la província de Castelló.

Aquesta serà la sisena edició de la prova provincial que transcorre per la Serra d’Espadà i que va començar gràcies a la iniciativa d’un grup de quatre persones. Aquest nombre ha anat incrementant fins a arribar hui en dia als 500 voluntaris. Aquest proper cap de setmana (16/17 de novembre de 2019) es celebraran les tres proves en què consisteix l’esdeveniment esportiu: la Marató dels Dements (42,5 km), la Mitja dels Dements d’Eslida (21,2 km ) i la Mitja dels Dements d’Ain (23 km).

Totes elles, proves no federades, transcorren per increïbles paratges naturals de la nostra província i posen a el límit l’experiència dels més de 1.000 corredors que participaran en l’edició d’enguany arribats des d’Austràlia, Rússia, França i per descomptat també des del territori nacional i provincial.

Més informació sobre la Marató dels Dements a la seua web oficial: https://www.maratodelsdements.com

Per escoltar les paraules del director de la Marató dels Dements, Raúl Martínez, tan sols cal punxar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.