El Villarreal CF, solidari amb Nepal
El Villarreal CF, solidari amb Nepal

VILLARREAL CF

El club se suma a la iniciativa solidària en suport de la infància afectada pel terratrèmol

El Submarí torna a demostrar una vegada més la seua solidaritat. En aquesta ocasió, el Villarreal s’uneix a la iniciativa solidària proposta per la Fundació de Futbol Professional al costat de la LFP i a UNICEF per a la jornada 36 de la Lliga BBVA en suport de la infància afectada pel terratrèmol de Nepal. 

En recolzament a aquesta iniciativa, el Villarreal saltarà al camp en el pròxim partit contra l’Elche (diumenge, 17.00 hores, El Madrigal) amb una lona en la qual es puga llegir el missatge “EL FUTBOL PROFESIONAL CON NEPAL. ENVIA UNICEF Al 38080”. Però no solament això, el Submarí també lluirà una samarreta especial durant el partit en la qual es podrà llegir “UNICEF 38080” en la part posterior de l’elàstica.

Gràcies a la cooperació de la nostra societat, UNICEF ja ha enviat més de 85 tones mètriques d’ajuda humanitària, incloent tendes de campanya, lones de plàstic, mantes i medicaments vitals. Aquesta setmana arribaran a Kàtmandu altres dos avions amb altres 80 tones de subministraments gràcies al finançament de la Comissió Europea.

A més, la gran contribució a través dels sms al 38080 ha permès subministrar d’aigua potable a més de 124.000 persones, recaptar 2 milions de suplements de vitamina i 18 tones de galetes amb alt contingut energètic, enviar 6 kits sanitaris d’emergència que cobriran les necessitats d’unes 180.000 persones durant un mes i crear 22 espais d’amics de la infància per a ajudar a més de 2.200 xiquets, entre moltes altres coses.

Donada la gran magnitud del desastre que va assotar el país asiàtic fa 13 dies, La Lliga anima a tots els seguidors del futbol professional a realitzar un petit esforç col·lectiu, que pot convertir-se en vertadera ajuda per als xiquets afectats pel terratrèmol. Uneix-te a #ElFutbolConNepal!

El Juvenil també col·laborarà amb Nepal

A més, per iniciativa pròpia, el club s’ha compromès a donar el premi econòmic que la Real Federació Espanyola de Futbol atorgue al Juvenil A per la seua participació en la Copa de Campions en Almuñécar (Granada).

L’aportació a UNICEF serà d’un mínim de 6.010 euros, premi atorgat al subcampió de la competició. No obstant açò, si el Villarreal venç la final davant el RCD Espanyol (dissabte, 19.00 hores), l’aportació en favor dels afectats pel terratrèmol de Nepal ascendiria fins als 12.020 euros.

Demostra tu també el teu costat més solidari i col·labora amb la iniciativa solidària enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 38080, cridant al 900 907 102 o a través de la pàgina web d’UNICEF.

Compartir.