skip to content
El Villarreal CF i l’UJI presenten la Càtedra Endavant 2023-24
El Villarreal CF i l’UJI presenten la Càtedra Endavant 2023-24

L’acte, liderat per Eva Alcón i Marcos Senna, ha presentat les beques per a esportistes d’elit del centre universitari

El Villarreal CF i la Universitat Jaume I han presentat este dijous la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport 2023-24 i les beques concedides pel club groc en un acte en el qual ha tingut lloc també la recepció dels esportistes d’elit. La presentació, que ha comptat amb la presència de la rectora Eva Alcón i l’ambaixador del Villarreal CF, Marcos Senna, s’ha celebrat en la sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut.

L’aposta per l’esport universitari, un projecte d’Endavant Formació

La Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport és el programa angular de la col·laboració del club groc amb la Universitat Jaume I. Des de fa ja 10 anys, el club groc atorga beques als esportistes d’elit del centre universitari castellonenc, amb l’objectiu de fomentar l’esport d’alt rendiment en l’àmbit acadèmic.

En el present any 2024, el Villarreal CF ha prolongat el seu conveni amb la Universitat Jaume I, reforçant el seu programa de beques amb un significatiu augment de 10.000€ per a la bossa de beques per a esportistes d’elit. Des de la campanya 2012-13, s’han entregat un total de 468 beques a estudiants de l’UJI i el club ha incrementat la dotació econòmica progressivament fins a aconseguir els 40.000€.

Les activitats per al 2024 de la Càtedra inclouen partides pressupostàries per a ajudes a la mobilitat d’esportistes d’elit en el marc acadèmic, així com per a la millora de les condicions d’entrenament dels esportistes d’elit i la promoció de la competició internacional universitària (EUSA) que l’augment de nivell competitiu dels nostres esportistes estava demandant.

Compartir.