Placeholder canvas
El Villarreal CF i el CD Oliver reforcen els seus llaços
El Villarreal CF i el CD Oliver reforcen els seus llaços
||||

L’acte d’ampliació del conveni s’ha celebrat aquest migdia a la Ciutat Esportiva

El Villarreal CF i el CD Oliver han renovat el seu conveni de col·laboració de futbol base per sisena temporada consecutiva i per a les pròximes cinc campanyes. A l’acte d’oficialització de l’acord, que s’ha celebrat aquest migdia a la Ciutat Esportiva, han assistit el vicepresident del club groc, José Manuel Llaneza, i el president del club aragonès, Àngel de Miguel Borobia.

El CD Oliver compta amb 36 equips federats i més de 580 futbolistes en formació i per les seues files han passat jugadors com Manu Morlanes, que actualment forma part de la primera plantilla del Villarreal CF. El club aragonès creix cada any fins a esdevenir un dels referents del futbol aragonès. Els joves jugadors del club aragonès solen desplaçar-se en cap de setmana fins a l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real per animar l’equip dirigit per Javi Calleja, sempre que el Submarí juga com a local.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la Cantera Grogueta. Els últims a sumar-se han estat el del planter Javi Badía i la futbolista del Femení A, Paula Campos.

Els clubs convinguts amb el Villarreal CF són els següents: CD Roda, Primer Toque CF, Escuela de Fútbol Torre-Pacheco, CD Oliver, UD Alginet, A.D.I.U.R., Mislata UF y CD Floresta.

Per conèixer una mica millor al CD Oliver es pot visitar la seua pàgina web oficial: CD OLIVER URRUTIA

 

 

 

 

 

Compartir.