skip to content
El Villarreal CF i EF Torre Pacheco renoven el seu conveni
El Villarreal CF i EF Torre Pacheco renoven el seu conveni
||||

El club groc treballarà conjuntament amb l’escola de futbol base murciana durant els dos pròxims anys

El Villarreal CF i EF Torre Pacheco continuaran treballant junts. El club murcià formarà part dels clubs convinguts de l’entitat groga durant les dues pròximes campanyes. Un important pas per al Submarí, que continua expandint els seus vincles amb les millors escoles de futbol base a nivell nacional després d’haver sumat recentment al seu projecte a l’EF Gavà i la UCD La Cañada Atlético.

El director de convenis de futbol base del Villarreal CF, Tino Traver, i el president de l’EF Torre Pacheco, Gregorio García Sánchez, han rubricat aquest important acord, que permetrà als clubs créixer de la mà a nivell de futbol base i garantir el millor futur per als joves talents de les dues escoles.

El conveni entre el Villarreal CF i l’EF Torre Pacheco es remunta a l’any 2011. Durant aquest període, més de 20 jugadors de l’escola murciana han vestit l’elàstica del Submarí. Entre ells, Iván Martín, jugador groc cedit al Girona FC.

En l’actualitat, l’EF Torre Pacheco és una de les millors escoles de futbol base de la regió de Múrcia. Té un total de 23 equips, amb més de 400 jugadors entre les seues files.

Compartir.