El Villarreal CF col·labora amb el ‘Dia de l’Esport’
El Villarreal CF col·labora amb el ‘Dia de l’Esport’

VILLARREAL CF

Marcos Senna va participar ahir en l’acte celebrat al Col·legi Isabel Ferrer de Castelló

L’exfutbolista i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, va assistir ahir al ‘Dia de l’Esport’ que es va celebrar al Col·legi Isabel Ferrer de Castelló baix l’organització de la Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana. L’excapità del Submarí va participar en les activitats programades i posteriorment va atendre als més xiquets, que es van fotografiar amb ell i van aconseguir el seu autògraf.

Un total de 350 centres educatius s’han unit a aquesta iniciativa encaminada al foment de l’activitat física i els valors de la pràctica esportiva.

Al costat de Marcos Senna, van assistir a l’acte els atletes del Playas de Castellón Pablo Torrijos i Carmen Ramos, i l’exfutbolista de la #CanteraGrogueta i actual davanter del CD Castellón, David Cubillas. Pel que fa a les autoritats, van estar presents el conseller Vicent Marzà, Enric Carbonell i Josep Miquel Moya per part de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, així com Elena Tejedor, J. Miguel Gómez, Julián Lafuente i Dani Olmos de la Fundació Trinidad Alfonso.

Compartir.