

Jugadors i cos tècnic del Submarí van gaudir d’una enriquidora jornada
Cinc jugadors i el cos tècnic del Villarreal CF han gaudit d’una jornada gastronòmica molt especial en Gasma, el primer Centre Universitari de Gastronomia i Management Culinari del Mediterrani. Adscrit a la Universitat CEU-Cardenal Herrera, amb la qual el Villarreal CF ha signat el conveni Endavant Formació, Gasma aposta pels estudis gastronòmics en un entorn universitari amb el valor afegit d’impulsar el management i la gestió culinària com un element transversal en tots els seus estudis.
D’aquesta manera els futbolistes Bruno, Samuel García, Jaume Costa, Antonio Rukavina i Tomás Pina, així com els tècnics Marcelino, Rubén Uría i Ismael Fernández, ho van passar en gran en les instal·lacions de Gasma a Castelló. El menú elaborat pels grocs va consistir en sushi, tacs i unes delicioses postres. Una experiència inoblidable.
El passat mes de setembre va començar la primera promoció del Grau Oficial en Gastronomia, que ha despertat un fort interès fora de les nostres fronteres. Així, alumnes de més de 10 països estudien ja en Gasma. L’oferta acadèmica es completa amb dos programes propis de Màster centrats en la tècnica culinària (Màster Contemporary Xef) i en la gestió gastronòmica (Creació i Adreça d’empreses de Restauració) i amb diferents cursos d’especialització per a professionals del sector. Així mateix i des del passat mes de maig, el centre impulsa els cursos per a amants de la cuina (Cook Lovers), com el qual van poder gaudir els jugadors i cos tècnic del Villarreal CF.
El centre compta amb la complicitat dels professionals del sector. De la relació entre el món universitari i el gastronòmic s’encarrega el Consell Assessor, presidit pel xef triestrellado Quique Dacosta i compost pels també xef Ricard Camarena i Susi Díaz, el mestre pastisser Paco Torreblanca, la sumiller Manuela Romeralo i la investigadora Purificació García.