Placeholder canvas
El filial marca el ritme golejador de LaLiga SmartBank
El filial marca el ritme golejador de LaLiga SmartBank
||||

El conjunt de Miguel Álvarez és, amb 11 gols, l’equip més realitzador de la categoria de plata

Un inici irresistible a base de gols. Transcorregudes sis jornades, el Villarreal B és l’equip més anotador de LaLiga SmartBank. El conjunt groc ha marcat un total d’onze gols. La responsabilitat golejadora en el conjunt de Miguel Álvarez recau en tot el planter. No en va, fins a huit jugadors diferents han celebrat un gol en la vigent campanya. Fer Niño, Arana, Collado, Ojeda, De la Fuente y Migue Leal han marcat un gol, mentre que Pablo Iñiguez i Sergio Lozano han perforat la porteria rival en dues i tres ocasions, respectivament. En el rànquing de golejadors més destacats, el migcampista de Benimuslem ostenta la tercera posició de la categoria.

Miguel Álvarez ha aconseguit inculcar una filosofia: finalitzar les jugades. El Mini Submarí és el quart equip de la categoria que més trets intenta (58) i, a més, el més efectiu de cara a porta amb un 18.97% d’encert en els seus tirs.

El pròxim objectiu del Villarreal B passa per obtindre un triomf en El Roserar (dissabte, 18.30h) i tornar a assaborir la victòria lluny del Mini Estadi, alguna cosa que ja va aconseguir en la seua estrena en la categoria, emportant-se un meritori triomf en El Sardinero davant el Racing Club (0-2). Davant, el Mini Submarí tindrà al Màlaga CF, que no travessa el seu millor moment. El conjunt blanc-i-blau ocupa la 21a posició en la taula, és l’equip que més gols ha encaixat (12) i el quart que més trets ha rebut en aquest inici de lliga (80).

Compartir.