El Villarreal B està imparable (3-0)!
||||

El filial groc va doblegar a l’Albacete amb gols de Lozano, Pacheco i Nikita Iosifov i és líder

El Villarreal B va sumar una nova victòria i segueix en el més alt de la taula. Aquesta vegada va doblegar a l’històric Albacete Balompié gràcies als gols de Sergio Lozano (penal), Pacheco i Nikita Iosifov. El conjunt manxec es va quedar amb un menys en el minut 67 per una roja directa a Gálvez (3-0).

El partit va ser trepidant des del minut 1. Tots dos equips lluitaven per cada pilota com si fóra l’última del partit. Per això, les ocasions van tardar a arribar, però van ser clares.

El Villarreal B es va avançar en el minut 24. Ahn va ser derrocat dins de l’àrea després d’un servei de cantonada assajat. Sergio Lozano va assumir la responsabilitat i no va perdonar des dels onze metres (1-0).

Després del gol, el conjunt manxec es va anar cap amunt i el Villarreal B el va aprofitar per a buscar els contraatacs.

Ja en la segona part, l’Albacete es va quedar amb 10. Gálvez va cometre falta sobre Jackson quan aquest es quedava només davant la porteria rival. Roja directa en el minut 67.

Tan sols tres minuts més tard va arribar el 2-0. Jackson va disparar, Draguen Rosic va rebutjar com va poder i Pacheco, que acabava d’entrar al camp, va enviar l’esfèric al fons de la xarxa (m. 70).

El 3-0 definitiu va ser obra del rus Nikita Iosifov, que va aprofitar un centre ras des del costat dret de Collado per a marcar a plaer en el segon pal (m. 82).

El pròxim partit del Villarreal B també serà en el Mini Estadi i el seu rival serà el Llagostera-Costa Brava (diumenge 26 de setembre, 12.00 hores).

Villarreal B: Iker Álvarez; Migue Leal, Dela (Martín Pascual, m. 74), Pablo Íñiguez, Tasende (Goyo, m. 81); Ahn (Collado, m. 74), Del Moral, Lozano (Nikita Iosifov, m. 69), Carlo; Jackson i Arana (Pacheco, m. 69).

Albacete Balompié: Draguen Rosic; Johannesson, Javi Jiménez (Djetei, m. 87), Gálvez, Llinares; Fran Álvarez (Sergi, m. 75), Montes Arce, Del Pozo, Rubén (Andreu Arasa, m. 58); Manu Fuster (Boyomo, m. 75) i Jordi.

Gols: 1-0. Min. 24: Lozano, de penal. 2-0. Min. 70: Pacheco. 3-0. Min. 82: Nikita.

Àrbitre: Romero Freixas (C. Català). Groga als locals Lozano i Iker Álvarez; així com als visitants Montes Arce i Llinares. Va expulsar amb roja directa al jugador de l’Albacete Rafa Gálvez (m. 67).

Camp: Mini Estadi.