El Villarreal B arranca un empat a Olot

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs, amb una gran primera part, es van avançar amb un gol de Cubillas

El Villarreal B, en un partit on el conjunt de Paco López va rendir a un gran nivell, va sumar un punt en la seua visita a l’Olot (1-1). Amb una gran primera part en la qual el filial va oferir un gran espectacle, els grocs van aconseguir avançar-se per mitjà de David Cubillas en l’inici de la segona, però van veure neutralitzat el seu avantatge solament cinc minuts després amb un gol de Uri Santos.

Amb aquest resultat, el Villarreal B se situa just en la meitat de la taula, en el desè lloc, i acomiadaran la Lliga la setmana vinent enfront del capdavanter i campió, el Nàstic de Tarragona.

UE Olot: Wilfred; Calavera, Canelada (Óscar Sielva, 45’), Germán, Rojas, Sana, Carlos, Héctor, Uri (David López, 60’), Musa i Coro (Trujillo, 77’).

Villarreal CF B: Bañuz; Blázquez (Carlos Julio, 62’), Fran García, Tano, Javi Ramírez, Palau, Pablo González (Manu Viana, 73’), Aleix (Cristian, 81’), Cubillas, Marc Mateu i Leo Suárez.

Gols: 0-1, min. 50: Cubillas. 1-1, min. 56: Uri Santos.

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru (Comitè Aragonés). Va amonestar a Uri per part dels locals i a Pepe Palau i Fran García en el cas del Villarreal B.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 37 del Grup III de la Segona Divisió B entre la UE Olot i el Villarreal CF B disputat en el Municipal d’Olot davant 1.746 espectadors.