Placeholder canvas
El Villarreal alimenta la il·lusió dels més xicotets
El Villarreal alimenta la il·lusió dels més xicotets
||||||

Més de 2.500 xiquets de la província han gaudit aquesta temporada de les activitats d’Endavant Club Groguet

El Villarreal CF ha tornat a donar vida a la il·lusió dels més xicotets. Aquesta temporada, el club groc ha estat més present que mai en els centres educatius de la província de Castelló gràcies a la iniciativa Endavant Club Groguet, que té com a principal objectiu inculcar valors com l’esport, la salut i la igualtat a través de tota mena d’activitats esportives, lúdiques i solidàries.

Més de 2.500 xiquets de la província han gaudit aquesta temporada de les activitats del club infantil del Villarreal CF. Onze col·legis han rebut la visita dels futbolistes grocs, 21 centres han anat d’excursió a l’Estadi de la Ceràmica i fins a 22 escoles han participat en els clínics oficials impartits per entrenadors de la #CanteraGrogueta.

En el present curs 2019-20, aquest projecte ha arribat a tots els racons de la província. De nord a sud i d’est a oest. Xiquets procedents de localitats tan diverses com Càlig, Segorbe, Benicàssim o Benassal han sigut partícips de les activitats organitzades pel club groc, que aquesta temporada han transcendit les fronteres de la nostra província i han involucrat fins i tot a joves estudiants d’altres províncies pròximes com Terol o València.

A més de les activitats amb centres educatius, Endavant Club Groguet també ha dut a terme innombrables accions especials els dies de partit en l’Estadi de la Ceràmica.

La Fan Zone ha acollit cada jornada el ‘Torneig 3×3 Groguet’, en el qual van participar, un any més, xiquets procedents de clubs de tota la província de Castelló. Després de gaudir del seu esport favorit en un escenari immillorable, els participants van presenciar, convidats pel club, els partits del Villarreal CF. Per si no fos prou, els guanyadors de cada jornada es van fotografiar amb els jugadors del primer equip sobre la gespa del feu groc.

En dies de partit, el club ‘groguet’ reserva dos casals en l’Estadi de la Ceràmica per als jugadors del futbol base del Villarreal CF i el CD Roda. Mentre que centenars de xicotets abonats ‘groguets’ s’han apuntat a les Tendes Oficials per a eixir en la fotografia amb l’onze titular de l’equip groc durant la prèvia dels partits.

Els grocs que compleixen anys també han estat d’enhorabona aquesta temporada. El Villarreal ha convidat a centenars dels seus abonats més joves a celebrar els seus aniversaris junts presenciant un partit del Submarí en una llotja de l’Estadi de la Ceràmica. Per si no fos prou, el club ‘groguet’ també ha obert les portes del feu groc a multitud de xiquets i xiquetes per a celebrar allí el seu aniversari amb tots els seus amics.

Finalment, el Villarreal CF ha habilitat en tots els encontres la Ludoteca Grogueta, un servei gratuït els dies de partit en l’Estadi de la Ceràmica on els abonats poden deixar als seus fills, menors de 6 anys, durant els encontres. Amb 20 places disponibles per jornada, les reserves es gestionen a través del correu groguet@villarrealcf.es.

Compartir.