El Villarreal redobla la seua aposta per la UJI
El Villarreal redobla la seua aposta per la UJI
efcef6641148c8206afb1e43459aa3b9

El club crea la Endavant Càtedra Villarreal CF i incrementa les ajudes a esportistes per a una aportació total de 35.000 € a l’any

El Villarreal continua amb la seua intensa labor de promoció dels valors propis del club dins de la seua iniciativa Endavant. Ara, el seu treball s’ha reflectit en un major compromís del club amb la Universitat Jaume I, que es veurà traduït en un augment de la dotació per a les beques dels estudiants esportistes d’elit i en la creació de la Endavant Càtedra Villarreal CF de l’Esport fins a arribar a un total de 35.000 euros a l’any.

L’anunci es va realitzar aquest migdia en l’acte de recepció d’esportistes d’elit celebrat hui en la universitat castellonenca al que van acudir el president del Villarreal, Fernando Roig, el rector de la UJI, Vicent Climent, així com el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner, el vicerector de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies, Pablo Aibar, i el director del Servei d’Esports, Carlos Hernando.

La relació entre el Submarí i la UJI va començar de forma oficial en 2012, amb una aportació de 10.000 euros per part del club, a més de col·laboracions en diferents àrees (comunicació, recerca, docència etc.) que han anat en augment amb el temps. Ara, tres anys després, la relació s’ha consolidat i ha donat lloc al projecte ‘Endavant Càtedra Villarreal CF del Deporte’, un pas més després de la posada en marxa el passat any de l’Aula Villarreal UJI, de la que l’objectiu és fomentar la formació, recerca, difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport.

La iniciativa -la dotació de la qual s’ha vist incrementada de forma gradual- aportarà 35.000 euros a la UJI, dels quals 20.000 seran per a les beques dels esportistes i 15.000 es destinaran per a la formació, recerca i divulgació de la UJI en l’esport. A més, també s’ha anunciat que per a l’any que ve es mantindrà la quantitat, encara que augmentarà la dotació per a les beques, que arribarà fins als 25.000 euros, mentre que els 10.000 euros restants quedaran per a la formació, recerca i divulgació de la universitat.

El president del Villarreal, Fernando Roig, va afirmar en el seu discurs que espera que aquesta relació dure molts anys més, ja que suposa una enorme satisfacció per a un club com el Submarí. “El Villarreal i la Universitat Jaume I són dues institucions de referència en la província. Mantenim una excel·lent relació que ha anat creixent i esperem que seguisca creixent així en els pròxims anys. Cada vegada anem a més i són més els projectes en els quals col·laborem, per la qual cosa para nosaltres és un honor formar part de l’educació i de la formació dels esportistes”, va comentar.

Així, el president groc va afegir que el club té la voluntat d’ajudar a créixer a la universitat. “Amb el salt a la ‘Càtedra’ el volum d’activitats de recerca i formació serà major i el Villarreal vol col·laborar i ajudar a aqueix creixement de la universitat, que es demostra any a any”, va explicar.

Per la seua banda, el rector de la UJI, Vicent Climent, va voler donar l’enhorabona als esportistes i va voler aprofundir en els beneficis que l’acord proporcionarà a ambdues entitats. “La universitat vol donar l’enhorabona als esportistes del programa de beques de la UJI perquè han fet un gran any. Gràcies al seu esforç i l’ajuda del Villarreal ja comencen a arreplegar els fruits d’una iniciativa que ha anat creixent any a any per a satisfacció de tots. Ara, i després de l’èxit de les nostres primeres col·laboracions, fem un pas endavant del que esperem que siga una llarg i reeixit projecte”.

Compartir.