El VII Trofeu Villarreal CF ja té campions
El VII Trofeu Villarreal CF ja té campions

De la Vega, Nacho i Bueno s’imposen en la gran final a Marc, Javi i Monrabal II (60-30)

La setena edició del Trofeu Villarreal CF de pilota valenciana ja té campions. De la Vega, Nacho i Bueno es van imposar en la gran final a Marc, Javi i Monrabal II per 60-30 en una espectacular partida disputada en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Just abans d’aquesta partida es va disputar la final de consolació. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari van véncer 60-45 a José Salvador, Pere i Carlos aconseguint el tercer lloc del VII Trofeu Villarreal CF de pilota valenciana.

Al partit va assistir Marcos Senna, en representació del Villarreal CF. L’ambaixador groguet va estar acompanyat en la llotja per Javier Serralvo, regidor d’Esports; i Pep Pérez, representant de la Fundació de Pilota Valenciana.

A través del projecte Endavant Esports, el Villarreal CF recolza l’esport provincial amb ajudes a clubs i esportistes de la nostra província. Dins d’aquesta labor, el club groc, ha mostrat també el seu compromís amb l’esport autòcton, fomentant el seu seguiment i la seua pràctica en celebrar cada any un torneig de pilota valenciana a la ciutat de Vila-real.

Compartir.