El Submarí torna a la càrrega
El Submarí torna a la càrrega
HOYOYO

Els futbolistes grocs han començat a sotmetre a les proves mèdiques de pretemporada

El primer equip del Villarreal ja ha començat aquest matí a realitzar les habituals proves mèdiques per valorar el seu estat de salut, la capacitat física i el potencial dels futbolistes de cara a l’inici de la pretemporada.

La plantilla s’està repartint en grups i, en diferents torns, va anar complint amb les diferents proves que s’estan realitzant a la Ciutat Esportiva al llarg de tres dies. El proper dilluns 9 de juliol els jugadors disponibles tornaran als entrenaments a les ordres de Javi Calleja.

Hui han realitzat les proves els jugadors Javi Fuego, Pablo Fornals, Álvaro González, Adrián Marín, Ramiro Guerra, Leo Suárez, Pau Francisco Torres, Manu Trigueros i Manu Morlanes.

Ja demà se sotmetran a les proves Víctor Ruiz, Samu Castillejo, Nicola Sansone, Gerard Moreno, Enes Ünal, Alfonso Pedraza, Nahuel Leiva i Santi Cazorla.

Finalment, el tercer grup de futbolistes que es realitzaran les proves el diumenge està compost per Jaume Costa, Mario Gaspar, Roberto Soriano, Miguelón, Bruno Soriano, Mariano Barbosa, Andrés Fernández, Karl Toko Ekambi i Ramiro Funes Mori.

Asisa

Compartir.