Placeholder canvas
El Submarí se suma a LaLiga Santander Fest
El Submarí se suma a LaLiga Santander Fest
||||

LaLiga ha organitzat un festival benèfic que recaptarà fons per a véncer al COVID-19

El Villarreal CF col·laborarà amb la celebració de LaLiga Santander Fest, un festival benèfic organitzat per LaLiga en el qual la música i l’esport s’uneixen amb l’objectiu de véncer al COVID-19 i impulsar, així, la recaptació de fons per a material sanitari, en coordinació amb el Govern, a través del Consell Superior d’Esports i el Ministeri de Sanitat.

El concert solidari s’emetrà simultàniament en tots els països del món dissabte que ve 28 de març, a partir de les 18.00 hores (horari peninsular), a través dels canals de LaLiga, la plataforma LaLigaSportsTV i Movistar + LaLiga. Un total de 20 artistes nacionals i internacionals de la talla d’Alejandro Sanz, Aitana, Sebastián Yatra i Antonio Orozco actuaran en l’esdeveniment, que comptarà, a més, amb la participació de futbolistes dels diferents clubs de LaLiga. El nom dels artistes s’anirà revelant durant tota la setmana a través de les xarxes socials de LaLiga i des dels perfils de diversos dels futbolistes de la competició.

Les donacions per a la recaptació de fons contra el COVID-19, que es podran realitzar a través de diferents vies, es donaran a conéixer en els pròxims dies. Del total de la recaptació, que, en la seua majoria es destinarà a l’adquisició de material sanitari, es dirigirà una part simbòlica a la campanya #SaldremosJuntos, en la qual col·laboren alguns dels futbolistes de LaLiga.

Amb l’organització d’aquesta magnífica iniciativa, el futbol espanyol reafirma el compromís amb els seus afeccionats i contribueix a l’emergència sanitària que viu el nostre país a través de la recaptació de fons per a dotar de material sanitari als hospitals espanyols i oferir, a més, una alternativa d’oci i entreteniment tant a la ciutadania espanyola com a la de la resta del món.

Compartir.