Placeholder canvas
El Submarí ja està en marxa
El Submarí ja està en marxa
HOYOYO

Els jugadors del Villarreal han començat a realitzar les habituals proves d’esforç

El primer equip del Villarreal CF ja ha començat aquest matí a realitzar les habituals proves mèdiques per valorar el seu estat de salut, la capacitat física i el potencial dels futbolistes de cara a l’inici de la pretemporada. Aquestes han consistit en un electrocardiograma, un ecocardiograma i unes proves d’esforç.

La plantilla s’està repartint en grups i, en diferents torns, anirà complint amb les diferents proves que s’estan realitzant a la Ciutat Esportiva al llarg de tres dies. Ja el diumenge se celebrarà el primer entrenament a les ordres de Fran Escribá (9.30 hores).

Hui han realitzat les proves els jugadors Mariano Barbosa, Samu Castillejo, Roberto Soldado, Jaume Costa, Álvaro González, Pablo Íñiguez, Pau Francisco Torres i Ander Cantero.

Ja demà se sotmetran a les proves Andrés Fernández, Mario Gaspar, Manu Trigueros, Víctor Ruiz, Cristian Espinoza, Adrián Marín, Leo Suárez i Ramiro Guerra.

Finalment, el tercer grup de futbolistes que es realitzaran les proves el dissabte està compost per Denis Cheryshev, Roberto Soriano, Daniele Bonera, Nicola Sansone, Alfred N’Diaye, Cédric Bakambu, Antonio Rukavina i Enes Ünal.

Asisa

Compartir.