Placeholder canvas
El retorn de Lucía Gómez
El retorn de Lucía Gómez
||||

La defensa castellonenca torna a l’entitat groga per apuntalar la defensa del Villarreal Femení

El Villarreal CF ha arribat a un acord amb la lateral ofensiva Lucía Gómez, que lluirà l’elàstica grogueta fins al 2024. La futbolista castellonenca, que arriba procedent del Levante UD, seguirà el seu procés de recuperació d’un trencament de la plàstia del lligament encreuat anterior del genoll dret al Villarreal Femení.

Potència i versatilitat per a les groguets

Lucía Gómez García (11/10/1996) torna al club que la va veure créixer i formar-se tant a nivell personal com professional. La castellonenca va vestir, per primera vegada, l’elàstica grogueta a la temporada 2006/07, en categoria Aleví. Després de passar per totes les categories, Lucía va fer el salt al primer equip amb 15 anys, arribant a jugar a Segona Divisió a la campanya 2013/14.

Després d’un periple de set campanyes al Levante UD, la futbolista castellonenca torna al club dels seus orígens amb l’objectiu de continuar aportant la seua potència, versatilitat i gran capacitat per sumar-se a l’atac.

Cal destacar que Lucía Gómez ha estat internacional a totes les categories inferiors de la Selecció Espanyola, arribant a ser citada fins i tot per l’Absoluta el 2018.

Compartir.