Placeholder canvas
El Prebenjamín A, la unió d’un súper equip
El Prebenjamín A, la unió d’un súper equip

El jove conjunt ‘groguet’ és una autèntica família dins i fora del camp

El Prebenjamín A del Villarreal CF s’ha consolidat com un grup molt unit i competitiu. Un equip que conserva el mateix grup de la temporada passada i que continua treballant amb el principal objectiu de gaudir i aprendre tant dins com fora del terreny de joc. El conjunt dirigit pel tècnic Josep Amat, Juan Vicente Madrid i Sergi Campos està gaudint d’un inici de temporada esplèndid, aplicant noves metodologies d’entrenament i amb el propòsit de continuar inculcant en els joves ‘groguets’ els valors i principis del Villarreal CF.

Aquest jove equip milita aquesta temporada en el Grup A del campionat Prebenjamín 2 Any de la província de Castelló. El jove equip de la Cantera Grogueta està quallant un inici de lliga irresistible en una temporada diferent a causa de la pandèmia, ja que únicament competeixen contra equips de la província de Castelló al no poder disputar-se l’habitual Superliga que englobava a equips de tota la Comunitat Valenciana.

Després de disputar quatre jornades de lliga, el joveníssim conjunt ‘groguet’ es troba líder després d’encadenar quatre triomfs consecutius davant el CD Castellón (9-3), el Promesas Castalia (0-3), el CD Roda (13-0) i la UD Vall d’Uixó (0-5). Un començament meravellós per a un equip que treballa complint els valors i principis de la Cantera Grogueta, que són tan importants en l’etapa de creixement i formació dels joves futbolistes.

Un equip molt golejador

El Prebenjamín A del Villarreal CF és un conjunt que destaca en el futbolístic pel seu potencial ofensiu en aquest inici de la competició, ja que ha anotat 30 gols en tan sols quatre partits. Unes xifres que reflecteixen el nivell els jugadors i la bona feina de l’equip, com explica el seu entrenador Josep Amat: “Som un equip que marca molts gols, perquè els nostres jugadors tenen qualitat i saben associar-se molt bé. Busquem que intenten ser protagonistes amb la pilota i que intenten tindre la possessió del mateix el màxim temps possible”.

Un alt nivell competitiu que ve de la mà d’un grup molt unit, en el qual els xicotets jugadors entrenen amb la premissa principal de gaudir del futbol junts: “El principal és que els xiquets s’ho passen bé, es divertisquen fent esport i quina millor manera de fer-ho que en un club com el Villarreal CF”, assegura Amat.

Finalment, l’equip dirigit pels tècnics Amat, Madrid i Campos continua treballant amb la intenció de continuar creixent com a equip i mantenint el gran ambient que es respira en el grup. Així ho afirma el mateix Josep Amat: “El grup és una vertadera pinya. Fora dels entrenaments són amics i fins i tot abans de la pandèmia quedaven molt sovint per a compartir moments fora del terreny de joc. El més important és mantindre aquests vincles que existeixen entre ells”.

Integrants del Mini A

Cos Tècnic: Josep Amat Benavent, Juan Vicente Madrid i Sergi Campos.

Jugadors: Carlos Font De Mora, Marc García, Andrés Felipe González, Eder Murria, Pablo Rives, Nicolau Segarra, Carlos García, Alejandro Gómez, Rubén López, José Porcar, Daniel Sanfín i Tudor Stefan Tuicu.

Compartir.