El planter triomfa als Premis Golsmedia 2017
El planter triomfa als Premis Golsmedia 2017

VILLARREAL CF

El Villarreal CF ha estat de nou l’escola de futbol base més guardonada

El Villarreal CF va ser, un any més, un dels grans protagonistes dels Premis Golsmedia 2017, que van celebrar aquest any el seu VII Edició al Teatre d’Alzira. Aquesta gala s’ha convertit en una de les festes del futbol valencià. En ella, cada any, es premia els 44 millors porters, defenses, migcampistes, davanters, entrenadors i millors jugadors de les categories Femení Autonòmica, Juvenil Divisió d’Honor Grup VII, Tercera Divisió Grup VI, Segona Divisió Grup III i els quatre grups de Regional Preferent. Per part del Villarreal CF, a més dels nominats, van assistir a l’acte l’exjugador del primer equip Marcos Senna i el Membre del departament de Relacions Institucionals Tino Traver.

De nou, la #CanteraGrogueta ha estat l’escola de futbol base que ha sumat més guardons. En aquesta ocasió, han estat cinc els premis que ha recollit el Submarí. Els guardonats de la #CanteraGrogueta van ser els següents:

Grup III de Segona Divisió B:

  • Millor davanter: Carlos Martínez (Villarreal B).

Grup VII de Juvenil Divisió d’Honor:

  • Millor entrenador: Javi Calleja (Juvenil A).
  • Millor porter: Marc Vidal (Juvenil Roda).
  • Millor defensa: Joan Salvà (Juvenil A).
  • Millor davanter: Àlex Millán (Juvenil A).

Tot i no rebre premi, també van estar nominats Iván Martín (Juvenil A), Pablo Larrea (Villarreal B), Leo Suárez (Villarreal B) i Darío Poveda (Villarreal C) i Pere Martí (entrenador del Juvenil Roda).

Compartir.