El Madrigal gaudeix de l’Alcalatén
El Madrigal gaudeix de l’Alcalatén

ACF FOTOGRAFÍA

Fins a vuit localitats han sigut protagonistes d’Endavant Provincia davant el Rayo

Una festa en honor a la comarca de l’Alcalatén. Fins a vuit localitats castellonenques han sigut protagonistes d’Endavant Província en el partit davant el Rayo Vallecano a El Madrigal. Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos i Xodos han mostrat els seus encants al llarg d’una jornada inoblidable.

La jornada va començar a les 14.00 hores amb el dinar de directives del Villarreal CF i el Rayo Vallecano, al costat dels alcaldes de les vuit localitats promocionades, que es va dur a terme al restaurant Entrelínies del Madrigal. El menú va anar a càrrec del restaurant La Perla de Lucena del Cid, del restaurador Emilio Edo.

Els aficionats van poder conèixer les localitats a través dels seus productes típics i de la seva informació turística a les carpes que es van instal·lar als voltants de l’estadi. Hi va haver una degustació de pastes típiques de Lucena del Cid, ‘Rollet de tou’ de Figueroles, ‘pastissos’ de Costur, torrons i massapà (Torrons Barberà) i embotits (Embotits Centelles) d’Atzeneta del Maestrat i avellanes de Benafigos. A més, 820 seguidors de les vuit localitats, convidats pel club, van veure el partit a les grades del Madrigal.

Un cop dins del feu groc la festa va continuar amb les huit localitats com a centre d’atenció, ja que la banda de música conjunta de Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres i Figueroles, composta per 100 músics i dirigida pel director Isidre Andreu (Atzeneta del Maestrat) va realitzar el primer dels dos desfilades sobre la gespa d’El Madrigal. En el temps de descans la desfilada es va repetir i en tots dos els aficionats van poder gaudir amb les peces interpretades. A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre les localitats.

Endavant Província continua amb el seu exitós recorregut. Des que comencés la temporada passada, les localitats promocionades han estat Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, Todolella, Sorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, la Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Orpesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, la Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Suera, Tales, Aín, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla , Tírig, Ares del Maestre, La Torre d’en Besora, Vilar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, la Salzadella, Santa Magdalena de Polpís, Llucena, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos i Xodos.

Compartir.