skip to content
El ‘killer’ de Tercera RFEF és ‘groguet’
El ‘killer’ de Tercera RFEF és ‘groguet’
||||

Jonathan Arriba és el màxim golejador de la categoria amb 14 gols

Jonathan Arriba Monroy (Vall d’Uxó, 2001) està sent un dels jugadors més destacats del Villarreal C. El davanter valler és el màxim golejador del grup VI de la Tercera RFEF amb 14 gols, una cosa que li genera “molta felicitat”, però no és la seua major preocupació. “Jo isc a jugar i gaudir i, si tinc sort i aconseguisc marcar un gol, perfecte, però l’important és que l’equip guanye”, declara Arriba.

Després de passar la temporada passada cedit en el CD Roda, l’atacant del Villarreal C viu la seua segona temporada en Tercera RFEF. Una categoria on, segons Arriba, es nota la diferència d’edat amb els contrincants. “Sobretot es reflecteix en els primers partits, on els rivals tenen molta experiència”, continua l’atacant format a Miralcamp. No obstant això, apunta que la joventut pot ser “un avantatge en el ritme de joc per a donar-li rapidesa a la pilota”.

Els 14 gols de Jonathan Arriba se sumen als 11 de Jorge Pascual, el seu company en l’atac ‘groguet’. Arriba només té bones paraules per al seu company: “en el camp congeniem molt bé. A més, és una gran persona, que això també suma per a l’equip”. Més enllà de la bona relació personal, la connexió entre el valler i Pascual també es reflecteix en el camp. “Per la meua manera de jugar, m’agrada estar acompanyat d’un altre davanter més gran i amb altres característiques, m’aporta més tranquil·litat”, remata el davanter, arribat a la Cantera Grogueta amb 12 anys.

Arriba pot continuar amb la seua formació al Villarreal C tenint un “pas intermedi” entre l’edat juvenil i la Primera RFEF, on es troba el Villarreal B. “Altres equips et manen directe al filial des del juvenil i si no t’ha anat bé et tiren”, esmenta el davanter ‘groguet’. “Jo no vaig jugar molt en el meu últim any de juvenils, però em van donar l’oportunitat la temporada passada d’eixir cedit al Roda en Tercera i em va ser molt bé”, explica l’atacant de la Vall d’Uxó.

El bon rendiment d’Arriba no està passant desapercebut per als tècnics del Villarreal, ja que Miguel Álvarez, entrenador del Villarreal B, li va donar l’oportunitat de debutar amb el Mini Submarí davant l’Algeciras. El davanter recorda que debutar amb el filial ‘groguet’ va ser una cosa “molt bonica” i que continuarà treballant perquè “arriben més oportunitats”.

Nascut en Vall d’Uxó, ‘Jonny’, com li coneixen els seus companys, té la “sort” de poder jugar al futbol a un nivell alt prop del seu poble. El davanter ‘groguet’ assegura que jugar “al costat de casa” i podent estar prop de la família el fa “tot més fàcil”.

Quasi una dècada com ‘groguet’

Aquesta és la novena temporada de Arriba en la Cantera Grogueta, per la qual cosa, de continuar una temporada més en el club, rebria el tradicional submarí groc de ceràmica que reben aquells jugadors passats per Miralcamp que hagen estat durant 10 anys al Villarreal CF.

Compartir.