El Juvenil A signa taules en el primer assalt (1-1)

HOYOYO

L’equip de Javi Calleja va tenir innombrables ocasions de gol davant el Màlaga CF al Miniestadi

El Juvenil A del Villarreal i el Màlaga van signar taules (1-1) en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els de Javi Calleja van quallar un gran partit al Mini Estadi. No obstant això, el disbarat en els últims metres els va privar de sumar un triomf.

El Juvenil A va començar amb ímpetu, es va fer ràpidament amb la possessió i des dels primers compassos del duel va avassallar la porteria visitant. En una de les primeres aproximacions grogues, el col·legiat va assenyalar pena màxima. L’encarregat d’efectuar el llançament va ser Leandro, que, amb mestria, va enganyar el porter visitant i va avançar al combinat de Javi Calleja.

Després del gol, el centre del camp groc va començar a administrar possessions més llargues, intentant no assumir riscos. A falta de deu minuts per al descans, Fernando Niño va aprofitar un desajust defensiu i va batre a Kellian. No obstant això, la ‘diana’ no va pujar al marcador, ja que el col·legiat la va anul·lar per un polèmic i ajustat fora de joc.

De nou, el Juvenil A del Villarreal va obrir la segona meitat amb una excel·lent doble ocasió de Villa, que no va poder batre Kellian. Poc després, el Màlaga no va perdonar. Els blanc i blaus van igualar la contesa amb un xut creuat de Joel des del cor de l’àrea. L’encontre, obert i disputat, va començar a ser un intercanvi de cops entre un i altre equip. Els de Javi Calleja van poder anotar el segon per mediació d’Andrei, que, després d’una excel·lent acció personal, va enviar la pilota per sobre del travesser. També Millán va tenir en les seues botes la victòria groga. No obstant això, l’ariet del Submarí no va trobar fortuna en els seus xuts a porteria. En els últims compassos del duel, el Màlaga va posar en dificultats a Josele, que, amb un parell d’intervencions de mèrit, va salvar al conjunt de Calleja.

Al minut 83, el Màlaga es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Maty. El malagueny va frenar de forma antireglamentària a Fran, que es plantava sol davant Kellian. Finalment, el xoc es va saldar amb empat a un i tot queda per decidir en la volta que tindrà lloc el proper cap de setmana a terres malaguenyes.

Juvenil del Villarreal CF: Josele; Andrei, Jairo, Pepe, Edu (Joan Salvà, m. 46); Iván (Jack, m. 60), Lozano, Fran, Leandro; Fernando Niño (Andi, m. 75) i Villa (Millán, m. 63).

Juvenil del Màlaga CF: Kellian, Robles, Cedenilla, Juande, Àlex; Ivan, Hicham (Eppy, m. 86), Alberto (Escardó, m. 91), Joel; Maty i Jonny (Hugo, m. 65).

Gols: 1-0. Min. 11: Leandro, de penal. 1-1. Min. 50: Joel.

Àrbitre: Iván Muñoz Pérez. Va amonestar al local Lozano; així com als visitants Robles i Albert. Va expulsar el visitant Maty amb vermella directa (m. 83).