El Juvenil A colpeja primer (2-0)
EL PERIÓDICO MEDITERRÁNEO

L’equip de Javi Calleja supera el Màlaga en l’anada de vuitens de la Copa del Rei

El Juvenil A cobra avantatge. L’equip groc, entrenat per Javi Calleja, va superar el Juvenil del Màlaga en l’anada de vuitens de final de la Copa del Rei gràcies als gols anotats per Darío i Villa.

El conjunt andalús es presentava al Mini Estadi com a campió de la Copa de Campions, disputada fa tan sols una setmana a Vera (Almeria). Malgrat això, el Juvenil A del Villarreal va ser molt superior i va obtenir un resultat més que merescut.

Els grocs es van avançar al marcador al minut 22. Darío va anotar en caçar una pilota perduda dins de l’àrea després d’un servei de córner. El seu xut va tocar lleugerament en Castillo i va despistar el porter Dennis (1-0).

Ja en la segona part va arribar el 2-0 definitiu. El seu autor va ser Villa, que es consolida com el màxim artiller de l’equip amb 22 ‘dianes’ aquesta temporada. El davanter malagueny va rebre una precisa passada interior de Chuca i va anotar amb un xut ajustat al pal curt (m. 71).

El partit de tornada d’aquesta ronda de vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil es jugarà el proper cap de setmana a Màlaga, encara que l’horari i el dia encara està per confirmar.

Juvenil A del Villarreal CF: Diego; Migue, Arnau (Joan, m. 76), Pau, Nani; Akale (Edu, m. 86), Chuca, Pablo Álvarez, Fran (Martín Arenas, m. 63); Villa i Darío.

Juvenil A del Màlaga CF: Dennis; Ramos, Suli, Álex Sánchez, Damián; Echu (Àlex Solís, m. 77), Arturo (Víctor, m. 90), Castillo, Santi; Jony (Joselito, m. 53) i David (Manu, m. 69).

Gols: 1-0. Min. 22: Darío. 2-0. Min. 71: Vila.

Àrbitre: Navarro Collados (C. Valencià). Groga als locals Nani, Arnau, Pablo Álvarez i Chuca; així com als visitants Damián, Castillo i Àlex Solís.

Camp: Mini Estadi.